Illalliseksi tänään Latinalaismaustettua possunfilettä, quinoapilahvia ja sekasalaattia, jälkiruoaksi 175 g hedelmiä.
Latinalaismaustettu porsaanfile
Valmisteluaika 10 minuuttia
Paistoaika 25 minuuttia
Lepoa 15 minuuttia
uuni 220 astetta
8 annosta
per annos 137 kcal, 3 g rasvaa, 1 g hiilihydraatteja, 24 g proteiinia
2tl chilipulveria
1 tl valkosipulipulveria
1 tl kuivattua oreganoa
3/4 tl merisuolaa
1/2 tl murskattua mustaa pippuria
1/2 tl kuminajauhetta
1/4tl cayennepippuria
2 porsaanfilettä, noin 450 g per file
sekoita mausteet ja hiero ne possunfileisiin.
Laita fileet matalalle uunivadille, paista 25-35 minuuttia 220 asteessa, tai kunnes lihamittari näyttää 68 astetta.
Kiedo liha alumiinifolion sisälle ja anna levätä 15 minuuttia ennen viipalointia.
Quinoapilahvin ohje on jo aiemmin julkaistu täällä, ensimmäisessä aallossa
Sekasalaattiin laitoin 200 g sekasalaattia, 250 g kirsikkatomaatteja, 250 g tuorekurkkua ja 30 g fetamurskaa. Siihen kreikkalainen salaatinkastike, ohje julkaistu jo aiemmin, ensimmäisen aallon alussa.
Hedelminä meillä tänään vadelmia ja mustikoita yhteensä 90 g, nyt menen vielä leikkaamaan cantaloupesta 85 g kummallekin lisää.... mmmm, sunnuntait on kivoja päiviä.
Ollaan päätetty jatkossakin syödä All Brans aamiainen ja leipälounas, helpompaa silleen ja helpompi kuljettaa mukanakin. Ja illalliseksi sitten lämmin ruoka. Ja hedelmiä välipaloiksi sekä manteleita.
Ja saunakaljat saa jäädä kaupan hyllylle, jos nyt iihan pakko relata niin sitten viiniä. Minä olen sellainen joka ottaa yhden lasillisen pottuiluna, ja varaa yleensä yhden pullollisen per minä :-D mutta nyt saa jäädä, mieluummin mussutan muutaman mansikan extraa... niin juu, jääkaapissa odottaa 5 litraa mansikoita perkaamista ja pakastamista...
Eric kävi vaa'alla ja totesi vielä kilon hävinneen.... mutta tarkistetaan huomenna uudestaan. Wau, siitä huomaa että se on laihtunut!!!
Kommentit