Illalliseksi tänään Latinalaismaustettua possunfilettä, quinoapilahvia ja sekasalaattia, jälkiruoaksi 175 g hedelmiä.

Latinalaismaustettu porsaanfile

Valmisteluaika 10 minuuttia

Paistoaika 25 minuuttia

Lepoa 15 minuuttia

uuni 220 astetta

8 annosta

per annos 137 kcal, 3 g rasvaa, 1 g hiilihydraatteja, 24 g proteiinia

2tl chilipulveria

1 tl valkosipulipulveria

1 tl kuivattua oreganoa

3/4 tl merisuolaa

1/2 tl murskattua mustaa pippuria

1/2 tl kuminajauhetta

1/4tl cayennepippuria

2 porsaanfilettä, noin 450 g per file

sekoita mausteet ja hiero ne possunfileisiin.

Laita fileet matalalle uunivadille, paista 25-35 minuuttia 220 asteessa, tai kunnes lihamittari näyttää 68 astetta.

Kiedo liha alumiinifolion sisälle ja anna levätä 15 minuuttia ennen viipalointia.

Quinoapilahvin ohje on jo aiemmin julkaistu täällä, ensimmäisessä aallossa

Sekasalaattiin laitoin 200 g sekasalaattia, 250 g kirsikkatomaatteja, 250 g tuorekurkkua ja 30 g fetamurskaa. Siihen kreikkalainen salaatinkastike, ohje julkaistu jo aiemmin, ensimmäisen aallon alussa.

854931.jpg

Hedelminä meillä tänään vadelmia ja mustikoita yhteensä 90 g, nyt menen vielä leikkaamaan cantaloupesta 85 g kummallekin lisää.... mmmm, sunnuntait on kivoja päiviä.

Ollaan päätetty jatkossakin syödä All Brans aamiainen ja leipälounas, helpompaa silleen ja helpompi kuljettaa mukanakin. Ja illalliseksi sitten lämmin ruoka. Ja hedelmiä välipaloiksi sekä manteleita.

Ja saunakaljat saa jäädä kaupan hyllylle, jos nyt iihan pakko relata niin sitten viiniä. Minä olen sellainen joka ottaa yhden lasillisen pottuiluna, ja varaa yleensä yhden pullollisen per minä :-D mutta nyt saa jäädä, mieluummin mussutan muutaman mansikan extraa... niin juu, jääkaapissa odottaa 5 litraa mansikoita perkaamista ja pakastamista...

Eric kävi vaa'alla ja totesi vielä kilon hävinneen.... mutta tarkistetaan huomenna uudestaan. Wau, siitä huomaa että se on laihtunut!!!