Töissä on ollut hirveä kiire, eilen jäi lounas kotio ja kitkuttelin päivän mansikoilla, tänä aamuna kävin aseman kalliissa kaupassa ostamassa pähkinöitä ja vaniljarahkaa, kinkunsiivuja ja täysjyväleipää ja kun kaikki pähkinät mussutin niin illlallinen koostuu sitten vaan vihanneksista, tomaateista, kurkusta ja roomasalaatista. Eric on yövuorossa ja aamiaiseksi on mennyt AllBrans Optimelin kanssa, Eric on syönyt lounaaksi toisen aamiaisen eli leivän omeletin kanssa, illalliseksi on ollut mausteseoksella päällistettyä uunissa paistettua kanaa ja kreikkalaista salaattia ja yöruoaksi Eric on ottanut mukaan kokojyväleipää kana- tai kinkunviipaleiden kera, kirsikkatomaatteja ja minibanaaneja.

Eli ei mitään mainittavaa auringon alla eikä kuvia, nyyhkis nyyhkis, patteripula!

Ja nyt tämä laihduttaja on tekemässä kääretorttua, kidutusta, kidutusta, appiukon huomisia synttäreitä varten. Ja huomenna tehdään paellaa villiriisistä, ensimmäistä kertaa syödään riisiä kolmeen viikkoon... lisää päivityksiä sitten huomenna tai sunnuntaina, tämä emäntä menee nyt keittiöön. Kuten sanottua Eric on yövuorossa, niin ei ole sitten kaapimassa kulhoja. Minä olen oikein ylpeä Ericistä, se jaksaa mutisematta laihduttaa, tänään sai illalliseksi tonnikanaomeletin kun tulin myöhään töistä kotiin.

Mulla itellä tuppaa meneen dieetti sekaisin, aamu-uninen kun olen ja pitkät työpäivät vievät kokkailuhalut. Minä kun lähden kotoa 6.15-6.30 välillä ja tulen kotiin 18.30 - 18.45 välillä, normaalipäivänä... ja nyt kun on implementointi käynnissä konttorilla niin tulee ylityötunteja ja stressiä ja liian lyhyitä yöunia - ja vielä menkkaviikko, apua ja itkua! No kyllä se siitä taas, kokkailen sitten sunnuntaina koko viikon varalle.