Kuten jo aiemmin sanoin niin kun on kokannut 4 annosta niin näitä sapuskoja ei pahemmin pakastella, salaatit ym säilyy kyllä 2 päivää tuoreena. Eli lounaaksi kreikkalaista salaattia rapujen kera ja päivälliseksi kanaa vihanneksilla papiljotissa :-D

Huomenna hypätään sitten normaalitahtiin eli huomenna on sitten se oikea 2. päivä. Alan siis puolittamaan reseptejä.

Kaapit on tyhjätty, itkeä teki mieli kun kurkkusinappisalaatit ja valkosipulikastikkeet, puolukkahillot meni roskiin. Kuivaruoat, avaamattomat paketit, laitettiin toiseen kaappiin joka on niin hankalassa paikassa että jos talossa löytyy edes jotain muuta syötävää tai juotavaa niin sinne kaapille ei eksy. Aamiaismuroista selviytyivät vain All Bran - ja uskokaa tai älkää niin oikein odotan sitä aamua kun saa niitä aamiaiseksi, minä kun en ole leivän puputtaja ellei se ole kunnon suomalaista ruisleipää tai jälkiuunileipää!

Eric lähti viimeiseen yövuoroonsa tällä erää mukanaan aamiainen eli paahtoleipä 2 munan munakkaalla ja 11 mantelia! Kuulemma paprikansiivuja ja kurkunpaloja on vielä jäljellä... Eric ei ole vihannestyyppi mutta lupasi laittaa itsensä oikealle aaltopituudelle. Eväiden vähyys sai minut kuitenkin tuntemaan itseni huonoksi vaimoksi, vaikkakin se oli samalla aika herättävä kokemus. Normaalisti Eric on ottanut yövuoroonsa, siis illallisen jälkeen, 8 leipää päällystarvikkeineen... pakastin on täynnä kaiken maailman kinkkuja ja makkaransiivuja.. Ja juustoja! Hollannissa kun asutaan niin juustoja on joka lähtöön yllätysvieraiden varalle.

Huomenna siis lisää, ja kuvien kera jos löydän jostain uudet paristot tähän hätään!