Ostosten jälkeen tultiin kotiin nälkäisinä kuin mitkäkin, kello oli jo 16 eikä lounaasta vielä tietoakaan. No, ostokset kaappeihin ja minä valmistelemaan lounasta. 

Lounas oli kreikkalainen salaatti grillattujen tiikerirapujen kanssa. Olisi pitänyt olla kokojyväpitaleivan puolikas mutta kun ei ollut niin aamiaisleipää kapeina viipaleina lisäksi. Kuva vähän tärähti, nälästä kai! Ja juu, ostettiin monivitamiinivalmisteet ja kalkkitabletit jotta varmasti saadaan kaikki tarvitsemamme vitamiinit ja hivennäisaineet tämän ekan aallon aikana, kun maitoa ei saa pahemmin juoda... ja saunakaljatkin saa unohtaa! Kävimme vaa'allakin, molemmat ja tulokset oli huh huh luokkaa... no kyllä ne siitä alkaa pienenemään, ne numerot. Kerrotaan sitten viikko viikolta paljonko on pudonnut.

823828.jpg

Ja tietysti katkaravut unohtui sinne uuniin liian pitkäksi ajaksi... ens kerralla muuten ostan sitten valmiiksi kuorittuja tiikerirapuja! Mitä niistä kuorista maksaa, 10 euroa oli paketti ja puolet kuoria!!

Samaan aikaan kuin valmistelin salaattia ja salaatinkastiketta ja marineerasin rapuja niin valmistelin jo illallistakin. Eric on yövuorossa joten ottaa ruoat mukaansa. Ja hän jo söi omat välipalansa, ne 33 mantelia. Mutta vaikka nyt laihdutetaankin ja nälkä vähän kurisee niin ilo on korkealla kun ruoka on niin hyvän makuista!!!

Nyt Eric on nukkumassa, ja minun pitää mennä keittiöön vahtimaan uuniani... minä en tiedä olenko keittiöprinsessa vai keittiöorja, mutta hauskaa on. Vois sitä lomaansa kurjemminkin viettää!