Aamiainen Miia: All Brans ja maitoa

Aamiainen Eric: 2 munan munakas ja siivu paahdettua kokojyväleipää

Lounas: Välimeren tonnikala-kaprissalaatti

4 annosta

valmistusaika 25 minuuttia

per annos 324 kcal, 16 g rasvaa, 21 g hiilihydraatteja, 5 g kuituja, 25 g proteiinia

2 luumutomaattia palasina

2 rkl kapriksia valutettuna

6 rkl oliiviöljyä

6 rkl balsamicoviinietikkaa

1/2 tl tuoretta oreganoa

1/8 tl merisuolaa

ripaus mustaapippuria

175 g sekasalaattia

2 purkkia tonnikalaa vedessä, valutettuna, palasina

75 g kik-herneitä huuhdeltuina ja valutettuina

125 g vihreitä papuja (blancheerattuja)

50 g kalamata oliiveja kivettömiä, 4 osaan pilkottuna

sekoita kulhossa tomaatit, kaprikset, 2 rkl öljyää, 2 rkl balsamicoviinietikkaa, oregano, merisuola ja pippuri. siirrä syrjään

Jaa salaatti 4 lautaselle, lisää tonnikala, kik-herneet, pavut, oliivit ja tomaatinsekoitus.

Sekoita loppu öljy ja balsamicoviinietikka ja liruttele salaatin päälle.

Meillä oli liian vähän salaattia joten lisäsin papujen määrää, kerrankos vähän liikaa vihanneksia. Palkokasveista saa proteiiniakin joten ei pelkkää hiilaria.

841642.jpg

Kävin myös ostamassa digitaalivaa'an, vihdoin viimein! Ei tästä muuten mitään tule, onneksi maksoi vaan 20 euroo. Ja samalla sellainen munakello tuli matkaan... tuppaan unohtaan ruoat hellalle tai uuniin. Löysin kivan päytägrillinkin mutta se saa jäädä odottamaan tulevaisuutta, jos tuntuu siltä että meidän kotikonstit loppuu kesken. Meidän uuni on vähän liiankin tehokas, siellä kun grillaa niin  kaikki kärähtää ja kuivuu... vai lieneekö kokissa vika?

No, illalliseksi tulee joko Szechuan rapuja tai sisilialaista tonnikalapaistia, en oo kerennyt päättämään vielä.... Se tältä kertaa, odotan että Eric tiskaa ja sit alan taas kokkaileen....