14.8 - 19.8 2007 tulos:

BMI 44,8 ->  43,7, paino -3,2 kg!!!!!!

Huolimatta viime yön kirsikkatomaateista. Huomasin että ei kannata jäädä yksikseen televisiota tuijottamaan illalla... vaikka tein vaikka mitä käsilläni, virkkasin jopa uuden tyynynpäällisen, niin mieli tekee jotain purtavaa. No, on se parempi kirsikkatomaatteja kuin pähkinöitä! Ja muistin etten eilen ollut välipalojani syönyt eli itseäni sain syyttää... mutta tulos oli tosi mahtava!!!!

Eric käy vaa'alla kun tulee töistä, ja tänä iltana saunotaan! Tietysti taas jääveden kanssa...kai siihenkin oppii :) mun sukulaiset ei kyllä usko että minä saunassa kävisin ilman saunakaljaa!!! Mutta ois se ihana nähdä taas äitee ja sisko ja veli perheineen - varsinkin jos ois ylimääräiset kilot vähentyneet!!! Viimeksi nähtiin vuosi sitten heinäkuussa ja siitä on kiloja tullut vielä lisää! Vaan nythän nuo näyttävät putoavan, ensi viikolla aletaan kävelemään, Ericillä on vähän parempi työvuorolista.

Että tälleen, seuraava punnitus minulle sitten ensi sunnuntaina. Ja sen jälkeen takaisin töihin, huomaakohan työkaverit mitään? Niin juu ja sormukset mahtuu taas sormiin!!!!!! Eli nestettä lähti varmasti liikkeelle, mutta ei noi kaikki kilot voi pelkkää nestettä olla, varsinkin kun juon niin paljon.

Nyt päivittään ruokasivua....