Viime yönä tuli valvottua pitkään ja nälkä oli hirveä ja mutustelin puolikkaan tuorekurkkua ja 250 g kirsikkatomaatteja. Parempihan sekin kuin leipää tai pähkinää mutta vähän harmittaa itsekurin puute. Eric on vieläkin oikein innostunut, hän näki tuloksia vaa'alla niin pian ja se antaa uutta puhtia. Minä taas jojoilijana olen vähän sekoittanut aineenvaihduntaani mutta siitä huolimatta, 2 kiloa poissa! Huomenna on punnituspäivä ja silloin alkaa tulosten merkintä... Vähän oon kateellinen kun miehet saa painonsa tippumaan nopeemmin!

Ja tarttee muuten ostaa digitaalinen vaaka keittiöön. Piruuttani testasin eilen vanhaa vaakaa, laitoin 400 g pussin siihen ja se näytti 200 g!!!!! Onneksi en ole sitä käyttänyt näihin kokkailuihin.

Kuten jo eilen mainitsin, tein tälle päivälle salaatit valmiiksi, Ericille micropurkkeihin evääksi ja itselleni ison salaattikulhon. Eli kun on lomaa niin saa yhtenä päivänä laiskotella!

Kumma juttu että huolimatta jatkuvasta salaatin syömisestä suolisto heittääntyi hieman sanoisinko takkuilevammaksi, saa nähdä kauanko kestää ennen kuin tottuu elimistö kunnolla tähän puputukseen. On se iso ero syödä 3 ateriaa päivässä ja vielä välipalat kun tottui lipittämään kahvia kaiken päivää ja sitten syömään yhden valtavan annoksen illalla! Nyt kun vielä saa ajoitettua ruokailut oikein niin ei käy kuten eilen että päivällinen siis illallinen oli vasta kl 22 illalla!!!