Aamiainen oli 2,5 dl All Brania ja 2,5 dl rasvatonta maitoa.

Lounas oli jo aiemmin mainitut paprikakinkkuruisleivät

Illallinen oli eilisestä sen verran muunneltu, että pilkoin kanat munakoisosalaatin joukkoon ja täytin lautasen sekasalaatilla ja laitoin sen päälle sitte lämpimän salaatin. Hyvää oli, päivä meni ommellessa (8 tyynynpäällistä ja verhot 4 huoneeseen!!! Sormenpäät on kipeänä kun päälliset piti ommella käsin kiinni, mutta eipähän tehnyt mieli napostella!)

840333.jpg

Kaiken ompelun jälkeen valmistin vielä huomiseksi tonnikala-kaprissalaatin, josta Eric saa puolet evääksi ja minä sitten mussuttelen täällä kotona yksin sen toisen puolen. Rajusti on kastikkeessa balsamicoviinietikkaa... saas nähdä kuinka tujulta se maistuu.

Eric on nyt kertonut koko suvulle että laihdutetaan ja kaikki kovasti kannustavat. Tosi kivaa että Eric on innostunut tällä kertaa, ei meidän talossa yksin laihduttaminen onnistu.

Välipaloja en tänään popsinut ja taisivat ne Ericiltäkin unohtua, mutta viime yönä kun en saanut unta niin muistin kuivan jälkiuunileivän puolikkaan ja siitä järsin sitten reunat, hävettää vieläkin mutta samalla kunnon muistutus siitä että ajoissa nukkumaan ja vaikka mikä olisi niin pitää sängyssä pysyä... paitsi tietysti se jatkuva vessahätä, kyllä varmasti se 2 litraa vettä päivässä menee!

Tänään oli hermot tiukalla ekaa kertaa koko dieetin aikana, teki mieli ihan jumalattomasti lasillista viiniä, mutta se meni ohi sitten kun olin saanut tuiskia ja puhahdella ihan turhasta Ericille joka oli suurena kysymysmerkkinä koko mies! On siinä hänellä kärsimistä, mutta parempi näin, ootellaan kumpikin viikonloppua ja sitä viinilasillista ruoan kera! Enää 3 päivää tätä 1. aaltoa jäljellä, jippiii!!!!