Lounaan piti olla tänään: wrap pihvipalalla sinihomejuuston kanssa. Niille jota kiinnostaa, ohje on tässä:

Valmistusaika 10 minuuttia

1 annos

390 kcal 19 g rasvaa 21 g hiilihydraatteja 13 g kuituja 33 g proteiinia

90 g eilisestä jäänyttä marinoitua rib steakia ohuina siivoina

30 g roomasalaattia suikaleina tai tuoretta pinaattia

4 rkl paahdettua paprikaa purkista ohuina siivuina

1 rkl murustettua sinihomejuustoa

1 tortilla 20 cm

Levitä pihvisuikaleet, salaatti, paprikasiivut ja sinihomejuusto tortillalle. Rullaa (torttilla on tosi täynnä)

Tässä sitten meidän versio kun ei kaupasta löydy kokojyvätortilloita eikä me tehty kuin kaks pihviä eilen niin ei jäänyt tällepäivälle ja sinihomejuustoa me ei syödä.

2 paahdettua ruisleipää (Ruispuikula tms)

100 g rasvatonta kinkkua

1/2 tuoretta paprikaa suikaleina

30 g fetajuustoa murskattuna

aromat-suolaa (juu ei kuulu tähän dieettiin mutta teki mieli ja oli kovasti rehkitty huonekalujen kanssa)

831640.jpg

Siis tämä on yksi annos ja että oli hyvää, suomalaista ruisleipää ei voita mikään. Ja kun se oli kivasti paahdettu niin maku tuli vielä paremmin esille eikä kaivannut ees voita. Syötiin suut hymyssä kun oli niin hyvää ja tuli todella täyteläinen olo (siis ei täysi ähkyinen!)

Tää saa 10 pistettä ja papukaijamerkin!!!!